Regenerating Destroyer

Get Serious. Get Tilin.

Vi kommer snart att flytta!


Då var det dags att flytta

Som ni kanske vet så har vi pratat om att flytta ganska länge och nu börjar det dra ihop sig. Vi har packa lite i taget. Allt sådant som man inte använder varje dag. Vi började med förrådet, bokhyllorna med alla böckerna och så vidare. Vi har även sålt hur mycket som helst. Vi ska ju flytta till irland så det är en hel del som vi inte kan ta med oss. Vi vill ju inte heller göra oss av med allt vi äger. Men vi behåller allt som vi tycker är viktigt och som har ett viktigt minne för oss. Men större möbler och sådant har vi bestämt oss för att göra oss av med. Vi har funderat på att skaffa oss ett... magasin eller vad det kallas för, där vi kan ha lite större grejer som vi inte kan ta med oss men kanske vill ha när vi flyttar tillbaka till sverige igen. Flytten till Irland är troligen inte för alltid, vi tror att vi kanske bor där i max två år eller så. Men det ska bli väldigt spännande att bo i ett annat land, med annan kultur, annat språk, annan natur (eller hyffsat annan natur). Jag hoppas i alla fall att vi kommer att trivas under vår tid i irland och att vi kommer att ha kul. Jag har länge velat åka till irland, det finns en massa spännande historia och kultur att undersöka. Vilket vi har en massa tid att göra under tiden vi bor där. Jag hoppas att kunna ta en massa snygga bilder till bloggen och jag hoppas att ni läsare vill fortsätta att följa mig under min tid i irland. Jag har lite planer på att skriva inlägg om de bästa ställena att besöka som turist.